donderdag 4 oktober 2012

Dag 4. Route 66.

Vanmorgen gingen bij mij om 5.45 de luikjes open.. Klaar wakker!! Eerst nog even blijven liggen, maar gelukkig werd John ook wakker rond een uur of 6. We staan op een geweldige camping.. Ongeveer alleen en in de woestijn. Achter ons bed is een groot raam en toen we daar de blinds een stukje van omhoog deden zagen we prachtig de zon opkomen. Erg mooi. Toen om 6.15 er maar uit om buiten wat foto's te maken. Zelf een bakkie gezet (eindelijk koffie met pit ipv die slappe bakken van hier..) en ontbeten met een broodje met vieze kaas.
Vanaf 8 uur konden we uitchecken, dus om 8 uur betaalden we bij de Ranger $15 en gingen we op pad. Op de planning vandaag stond Route 66!! We hadden een klein dilemma.. Oorspronkelijk zouden we vandaag rijden tot Kingman.. een uurtje 4 / 5 rijden.. Maar.. Morgen rijden we naar de Grand Canyon. Onder de GC, een mile of 150, ligt Sedona, waar ze een glijbaan hebben van natuurlijke rotsen.. Daar willen we ook graag heen.. Maar als we in Kingman gaan slapen, redden we het morgen niet om eerst naar Sedona te rijden.. Dus wat doen we dan.. We rijden tot het stadje waar de route naar de GC begint.. Dat betekent.. Een extra 3 uur rijden.. Kortom.. We stapten vanmorgen om 8u am in de auto en vanmiddag om 4u pm kwamen we aan op het rv park in Williams. Hihi..


Wat hebben wij vandaag mooie dingen gezien!! We hebben ongeveer 150 miles van de route 66 gereden, wat met name betekende dat we over en langs gigantische bergen zijn gegaan. We hebben gegeten in een diner met rose en blauwe kleuren.. Cheeseburgers with fries and a coke.. What else!! Ook zijn we hier en daar even gestopt. Nog wat boodschapjes gedaan voor het eten vanavond. Op het eerste RV park waar we kwamen was gelukkig gelijk plek! Heerlijke douches, enige nadeel is dat alles geasfalteerd is. Vonden we het primitieve van gister toch leuker..
Gelukkig is het weer hier wat koeler.. Is een stuk fijner als je uit de auto stapt..


Foto's uploaden is lastig ivm traag internet, dus iedereen heeft een reden om na onze vakantie langs te komen! :-)

3 opmerkingen:

  1. Hallo travellers,zo te lezen maken jullie een super mooi trip. En het is nog maar het begin.
    Het is hier echt herfst dus geniet van het mooie weer en vooral van al het moois wat jullie tegenkomen.
    Groetjes xx P&A

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sylvia en John,
    We moesten wel een beetje lachen over jullie camper die water lekte. Zoiets zou ons ook overkomen. Wat een warmte zeg, hier stukken minder zo'n 12 graden. Het lijkt me geweldig om route 66 te kunnen rijden, alleen het idee al. De camper voldoet dus ook helemaal aan jullie wensen? En dan te bedenken dat jullie nog maar net op pad zijn en dus nog heel veel mooie dingen gaan zien! Groetjes T&L

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Sylvia en John. Genoten van jullie verslagen van de eerste 4 dagen in Amerika. Heel veel indrukken die jullie opdoen (als ik het lees denk ik weer terug aan mijn reizen naar Australie)en dat moet toch allemaal verwerkt worden.Sat jullie genieten is een ding wat zeker is maar jammer dat het zo warm is. Maar waar jullie nu al zijn gelukkig wat koeler. Ben bemieuwd nar het volgende bericht van jullie Liefs Oma

    BeantwoordenVerwijderen